Τελευταία νέα

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 30/10/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ
·         Πριν 3 χρόνια και ενώ η κυβέρνηση Παπανδρέου εισηγείται στη Βουλή την ψήφιση του μνημονίου, ο Γιάννης Δημαράς στέκεται όρθιος. Το όχι στο μνημόνιο συνοδεύεται από την αυτόματη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ.
·         Το Νοέμβριο του 2010 ο Γιάννης Δημαράς με μια ομάδα στελεχών που έχουν αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ αλλά και άλλους ενεργούς πολίτες, μπαίνει στη μάχη των Περιφερειακών, με τον συνδυασμό «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ-ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».
·         Μπροστά στον κίνδυνο ο Γ. Δημαράς να οδηγήσει σε ήττα τους συνδυασμούς που είχαν επιλέξει οι μνημονιακές δυνάμεις, ο ίδιος ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου δίνει διακαναλική συνέντευξη λέγοντας πως «αν ψηφίσουν οι πολίτες τον Γιάννη Δημαρά θα χρεοκοπήσει η χώρα και θα οδηγηθούμε σε εκλογές».
·         Τρία χρόνια παρουσίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο συνδυασμός μας, «Γιάννης Δημαράς-Άρμα Πολιτών», συνεχίζει να δίνει τη μάχη για την Αττική. Συγκρούεται με τις αποφάσεις των μνημονιακών  κυβερνήσεων που οδήγησαν τη χώρα στη διάλυση και τη φτωχοποίηση. Συγκρούεται χωρίς συμβιβασμούς με τις δυνάμεις της οικονομικής διαπλοκής που επιδιώκουν να αλώσουν κάθε οικονομικό τομέα με κορυφαίο θέμα τις παράνομες αποφάσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων.
·         Παρόλα αυτά σταθήκαμε όρθιοι, αρνηθήκαμε να συμβιβαστούμε με τη μνημονιακή πολιτική και την πανίσχυρη οικονομική και όχι μόνο διαπλοκή. Μοναδικό μας κριτήριο η δέσμευση που αναλάβαμε απέναντι στους πολίτες.
·         Τώρα, ενόψει των κρίσιμων περιφερειακών εκλογών για τη χώρα και αφού δεν κατάφεραν να μας εξοντώσουν, βάζουν στο παιχνίδι τη διορισμένη κρατική αποκεντρωμένη Περιφέρεια. Αποφάσισαν, με απολύτως παράνομο τρόπο, την έκπτωση από το αξίωμα του Περιφερειακού Συμβούλου του Γιάννη Δημαρά.
·         Για άλλη μια φορά τους λέμε:
Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς.
Δεν συμβιβαζόμαστε.
Δεν υποχωρούμε από τις αξίες και τις αρχές μας.
Δεν εγκαταλείπουμε τους πολίτες της Αττικής. Αντίθετα να είναι σίγουροι πως θα μας βρουν, ότι και να κάνουν, πάλι μπροστά τους. Να μαχόμαστε τις επιδιώξεις τους. Και αυτή τη φορά να είναι σίγουροι πως θα ηττηθούν, γιατί τώρα κάθε πολίτης έχει βγάλει πια τα συμπεράσματά του για το ποιος οδήγησε τη χώρα στη χρεωκοπία και τη διάλυση.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου