Τελευταία νέα

Ανακοινώσεις

Ανοιχτό κάλεσμα του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών 
σε όλους τους πολίτες για ανταλλαγή απόψεων 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Είμαστε παρόντες και μπορούμε

Μπορούμε: Ενωμένοι να πολεμήσουμε τα μνημόνια, τα επικαιροποιημένα, τα μεσοπρόθεσμα.
Μπορούμε: Αποφασισμένοι, να θεμελιώσουμε τη δημιουργία του Αντιμνημονιακού Δημοκρατικού τόξου.
Μπορούμε: Αμετακίνητοι, να αρνηθούμε κομματικές ταυτότητες, να πολεμήσουμε σαν μια γροθιά τις ιδιοτελείς επιδιώξεις όσων μας έφεραν ως εδώ.
Μπορούμε: Θυμωμένοι, να αρνηθούμε σε πρόσωπα και οικονομικά συμφέροντα και σε όλους όσους διαπλέκονται με τις όποιες πολιτικές και οικονομικές εξουσίες σε βάρος του λαού, μπορούμε να αρνηθούμε να μας εκπροσωπούν.
Μπορούμε: Ορκισμένοι να προτάξουμε ως ύψιστα αγαθά τα Εθνικά μας δίκαια, την ακεραιότητα της πατρίδας μας, την προστασία της Δημοκρατίας και την ιερή πολιτιστική μας κληρονομιά.


Περιμένουμε εν όψει εκλογών, που κατά την εκτίμησή μας θα γίνουν σύντομα, τις δικές σας εκτιμήσεις, σκέψεις, προτάσεις. idimaras@otenet.gr      ΤΗΛ. 210 3226445 – FΑΧ. 210 3226259    

ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

        

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρότι από χθες το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών δήλωσε με σαφήνεια τη θέση του για το δημοψήφισμα σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, δεν έγινε καμιά αναφορά από τα μέσα ενημέρωσης.
Παρότι το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών έχει δύο βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο, αγνοήθηκε από τα μέσα με προσβλητικό τρόπο. Ιδιαίτερα όταν δύο βουλευτές μπορεί να καθορίσουν τον απαιτούμενο αριθμό για την πρόταση του δημοψηφίσματος, αυτοί επιμένουν να αγνοούν το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.

Εντέλει, είμαστε υπέρ του δημοψηφίσματος και καταγγέλλουμε την ύποπτη αποσιώπηση της θέσης μας από τα μέσα ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου