Τελευταία νέα

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Η αλητεία (των συκοφαντών, πρακτόρων και προσώπων μυστικών υπηρεσιών) η αλητεία σήμερα δεν έχει σύνορα.

Όπως ακριβώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς την αήθη, χυδαία, και προβοκατόρικη προδοσία του κυρίου(;) Στέλιου Σφακιανάκη ο οποίος δηλώνει ότι είναι Αξιωματικός εν αποστρατεία και ο οποίος κακόβουλα και ανερυθρίαστα συκοφαντεί Έλληνες πολιτικούς.

Συγκεκριμένα στις 7 Μαρτίου ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ssfakis καταγγελία (;) ότι 174 Έλληνες Βουλευτές έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό. Επισημαίνει μάλιστα ότι η λίστα αυτή είναι σημαντικότερη από τη λίστα Λαγκάρντ.

Ο άθλιος διατυπώνει και προσκλητήριο. Επί λέξη αναφέρει: « Οι επιθυμούντες να συνυπογράψουν εξώδικα και μηνύσεις παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας. Αγωνιστικά. Στέλιος Σφακιανάκης Αξιωματικός Ε.Α. τηλ. 6977250222».

Επειδή το όνομά μου αναφέρεται στη λίστα του προβοκάτορα προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του πέντε φορές τουλάχιστον. Ποτέ και κανείς δεν σήκωσε το τηλέφωνο.

Η «καταγγελία» του κυρίου Σφακιανάκη ως είναι εύκολα ερμηνεύσιμο στις μέρες της παρακμής που ζούμε αναπαράχθηκε από τουλάχιστον πέντε blogs του διαδικτύου εφόσον γνωρίζω. Ποτέ και κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου για να ακουστεί και η δική μου άποψη στα χυδαία και θλιβερά που αναφέρονται.

Η φασιστική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του κυρίου «αξιωματικού» απέναντι σε έναν αντιπρόσωπο του έθνους αναδεικνύεται και αποδεικνύεται από την παντελή έλλειψη στοιχείων και αποδείξεων.

Προτρέπει μάλιστα ο περί ου ο λόγος προβοκάτορας την Πρόεδρο της Βουλής να ελέγξει την καταγγελία του.

Αυτός ο υπάνθρωπος πρέπει πάραυτα να συλληφθεί ως επικίνδυνος για τη δημοκρατία και το κοινοβουλευτικό πολίτευμα. Τον προειδοποιώ ότι αν σε μία εβδομάδα δεν ανασκευάσει την άθλια συκοφαντία του, έχω έτοιμη αστική αγωγή για να του πάρω ακόμα και τα γαλόνια του.

Θα πορευτώ το δρόμο της δικαιοσύνης γιατί εκτιμώ ότι πέρα και πάνω από τα πρακτοριλίκια και τις φασίζουσες συμπεριφορές αξία έχει μόνο η ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια.

Γιάννης Δημαράς

Δημοσιογράφος-Πρώην Βουλευτής      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου