Τελευταία νέα

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Δήλωση Γιάννη Δήμαρα για τις προσεχείς εκλογές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών με αφορμή τις κρίσιμες για το τόπο προσεχείς εκλογές έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Είναι γεγονός ότι ζούμε υπό καθεστώς ολιγαρχίας.
Καθημερινά διαπιστώνονται παραβάσεις και παραβιάσεις του Συντάγματος.
Η κυβερνητική παρέα Σαμαρά – Βενιζέλου βυθίζεται όλο και περισσότερο στην ανυποληψία, την περιφρόνηση και τη χλεύη των συμπατριωτών μας.
Αλαζονικά, ετσιθελικά και ανερυθρίαστα συνεχίζουν την ολέθρια πορεία τους σε εφαρμογές αποφάσεων που συνθλίβουν οικονομικά και προσβάλουν πολιτικά και πολιτιστικά τον ελληνικό λαό.
Στις προκείμενες εκλογές πρέπει να πάρουν την απάντηση: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…
Η καχεκτική μειοψηφία «ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.» θα συντριβεί. Ποτέ άλλοτε με τέτοιο και τόσο ξεδιάντροπο τρόπο οι ολίγοι δεν καταδυνάστευσαν τους πολλούς εν καιρώ Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
Έχουν καταπατήσει κάθε έννοια ισονομίας, πολιτικής ευπρέπειας και σεβασμού για ό,τι  σημαίνει ελευθερία, αξιοπρέπεια και τήρηση των Δημοκρατικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών στις  δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών στηρίζει δημοκρατικούς αντιμνημονιακούς συνδυασμούς  μακριά από την κυβερνητική παρέα Σαμαρά – Βενιζέλου.
Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών στηρίζει το Ευρωψηφοδέλτιο συνεργασίας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ {ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ}  και καλούμε ακόμα μια φορά όσους πιστεύουν σ’ ένα Ενιαίο Πατριωτικό Μέτωπο, ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε από κοινού την λαίλαπα της προδοσίας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου